Certificeret

 

Har du lyst til at høre mere?

Servicepartner

Certificeret Ege Service Partner

I januar 2007 indgik egetæpper og Chem-Dry® et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid. egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry’s produkter og fik yderst tilfredsstillende resultater.

Som certificeret Ege Service Partner garanterer vi en professionel rens og vedligeholdelse af jeres tæpper

Approved

Woolsafe Approved

WoolSafe® er en organisation der tester, certificerer og anbefaler de bedste metoder til behandling af uldprodukter. Chem-Dry® har udviklet en særlig version af The Natural® der hedder The Natural for Wool® som sikre at ulden får den mest mulige skånsomme behandling under rens.

Vi er uddannet til at benytte de sidste nye teknikker så der kan tages god hånd om dine værdifulde møbler

certificeret

Carpet and Rug Institute

The Carpet & Rug Institute (CRI) i USA tester effektiviteten af renseudstyr og certificerer dybderensende ekstraktionsmetoder som effektivt fjerner snavs uden at skade gulvtæppet. Det er ikke alle ekstraktionsmaskiner som opnår denne hæder.

Som certificeret Ege Service Partner garanterer vi en professionel rens og vedligeholdelse af jeres tæpper

Certificeret

Green Certified

Miljøet er vores vigtigste aktiv. Chem-Dry® har en strategi om altid at anvende det mindst miljøskadelige middel i vores rensningsprocesser. Derfor bliver alle vores produkter løbende testet og certificeret af den uvildige organisation Green Certified® i USA.

Renseprodukter har stor påvirkning på vores omgivelserne og miljøet derfor er vores produkter testet og undersøgt grundigt