Professionel

Miljørigtig

Vi tilbyder dig en miljørigtig og effektiv rens af dine tæpper og møbler.

Chem-Dry er verdensførende inden for pleje af dine tæpper og møbler. Vores patenterede produkter og udstyr giver dig sikkerhed og tryghed omkring at opgaven løses professionelt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Service

Vi har mange års erfaring inden for vores fag og kan derfor hjælpe dig hele vejen. 

Private

Rens og pleje

Erhverv

hurtig respons

Institutioner

Fleksibilitet

Få professionelle på opgaven

^

Vi reagerer hurtigt

^

Vi er fleksible med hvornår det passer jer

^

Professionel vejledning om pleje af jeres inventar

^

Tæppet renses efter producentens anvisning

Hvorfor Chem-Dry

Hvad er særligt ved vores rens?

ChemDry-metoden anvender omkring 80% mindre vand end traditionelle damprensningsmetoder, hvilket gør at tæppet/møblet tørrer og kan tages i brug langt hurtigere. Fordelen ved, at der ikke anvendes sæbe, er at der ikke skal bruges store mængder vand til at skylle sæben ud af tæppet, og at der ikke efterlades sæberester, som ellers hurtigt ville kunne tiltrække nyt snavs. Dermed bevares det rensede tæppe/møbel pænt i længere tid.

Efter den kulsyreholdige rensevæske har fordelt sig i tæppet og påbegyndt processen, hvor pletter og snavs løsner sig fra tæppets fibre, behandles tæppet med en specialmaskine som skånsomt “masserer” tæppets fibre for at løsne skidtet helt, og samtidig suges snavset op i maskinen. Til slut sker der en maskinel aftørring af tæppet med bomuldsrondeller, så der kun er et minimum af vand tilbage i tæppet, som er helt tørt og klart til igen at blive taget i brug i løbet af 1-2 timer.
Er der stadig pletter tilbage i tæppet gentages processen.
I tilfælde af særligt slemme pletter fra f.eks vin, læbestift, permanent tusch, græs etc, har vi også mulighed for at løse sådanne opgaver.
Hvis vi ikke kan fjerne pletten, tror vi ikke, den kan fjernes. 

På verdensplan er der omkring 60.000 certificerede ChemDry-teknikere, der hver dag sørger for professionel rensning af tæpper, møbler og faste gulve for erhverv og for private.  

Overvejer du at udskifte dine tæpper ? Få renset dine tæpper af en lokal Chem-Dry teknikker og forlæng levetiden på dine tæpper og bidrag samtidig til  bæredygtigheden i din virksomhed.

 

ChemDry har være et betroet navn indenfor professionel tæpperens og møbelrens i snart 50 år. Virksomheden blev etableret i midten af 1970erne i Utah, USA af Roberts Harris baseret på hans ide om af kulsyre (som vi kender det fra danskvand) bidrager til at pletter løsner sig fra tekstiler og dermed gør pletterne meget lettere at fjerne uden brug af skrappe midler, uden brug af sæbe og med brug af kun meget lidt vand.
Baseret på denne ide og baseret på den tillid der følger af, at man kunne løse problemet, når tæpper og polstrede møbler blev snavsede, så har ChemDry udviklet sig til at være den førende i verden inden for professionel rensning af tæpper og møbler. Det forpligter og den forpligtigelse tager vi alvorligt hver dag.

Hvorfor skal du bruge os ?

Det Naturlige valg…

…er faktisk

Det Professionelle valg

Sætter du også pris på et godt indeklima? Vores rens er allergivenlig, så du skal ikke bekymre dig om efterladte opløsnings eller allergifremkaldende stoffer i dine tæpper eller møbler.

Er der travlt på jeres arbejdsplads? Ingen problem, vores rens er hurtig og effektiv så I hurtigt kan komme videre med det I er gode til.

Proces

Vores kontakt forløb

01

Overblik over opgaven

Du kan booke et uforpligtende besøg eller sende et billede og en beskrivelse af opgaven.

02

Vi forventnings afstemmer 

Som udgangspunkt kan vi rense det meste men der vil være nogle tilfælde hvor der skal andre midler til.

03

Opgaven løses

Du vil inden for få dage kunne aftale en tid, hvor vores renseteknikker kommer forbi og løser opgaven.

04

Fremtidig vedligeholdelse

Vi følger op på det endelige resultat og drøfter fremtidig vedligehold af dine tæpper og møbler så de står helt skarpt og holder længst muligt.