Møbelrens

Få et tilbud

Chem-Dry møbelrens sikrer dig en effektiv rens som holder dine møbler renere i længere tid.

^

Tørretid - få timer.

^

Skånsom rens for møbelstoffet.

^

Vi kan rense på lokationen eller tage dine møbler med.

^

Dine møbler vil fremstå rene i længere tid.

Hvad får du hos os

Dybdegående rens af dine møbler

Hvis du nogensinde har brugt danskvand til at fjerne en plet på en skjorte, så ved du hvordan det virker. Det vi har gjort er at forbedre processen så det virker optimalt på tæpper og møbler. Ved brug af karboniserende rensevæsker skabes der en kraftig reaktion som gør at tæpper og møbler bliver renset i dybden, uden at tæppet eller møbelstoffet tager skade. Da det er kulsyren som gør arbejdet, så behøver vi ikke at bruge sæbe eller stærke kemikalier som damprens eller gør-det-selv maskiner gør. Sæbe/kemikalierester virker snavstiltrækkende og det gør at dine tæpper bliver beskidte igen hurtigere and før.

Chem-Dry’s professionelle møbelrensere benytter branchens bedste udstyr og rensemidler. Godkendt af Carpet & Rug Institute i USA, Chem-Dry’s patenterede ekstraktions system til møbelrens bruger betydeligt mindre vand end damprens og konventionel ekstrationsrens. Det gør at dine møbler bliver skinnende rene og tørre på timer, ikke dage. Mindre vand og større sugeevne giver en dybere rens.

Kun Chem-Dry benytter The Natural® til møbelrens. The Natural® er et patenteret middel til møbelrens som er fuldstændig sikkert for børn og kæledyr. Dette fantastiske rensemiddel løfter skidtet op til overfladen af møbelstoffet, hvor det straks suges op med den kraftige sugeevne af The Powerhead. The Powerhead er Chem-Dry’s højtydende rensemaskine som arbejder rensemidlet igennem tekstilets fibre for derefter at suge væsken og skidtet op. Med Chem-Dry’s patenterede metoder, maskiner og rensemidler er du garanteret en møbelrens af allerhøjeste kvalitet, uden brug af miljøskadelige rensemidler.

Overvejer du at udskifte dine møbler eller ombetrække dem ? Få renset dine møbler af en lokal Chem-Dry teknikker og forlæng levetiden på dine møbler og bidrag samtidig til en bedre bæredygtighed i din virksomhed.

 

tillid

Vi passer på dine møbler

hvad får du

Hvorfor skal du vælge Chem-Dry møbelrens ?

Vi har fokus på kvaliteten

^

Certificeret

^

Effektiv rens

^

Brancheførende

^

Ingen opløsningmidler

^

Ingen allergifremkaldende stoffer

Når du vælger Chem-Dry som din service partner vælger du samtidig også bæredygtigt.