Om Os

the Chemdry brand

Professionel service siden 1990

Om os

Vores Historie

Chem-Dry er verdens førende tæppe- og møbelrens virksomhed, med mere end 3800 afdelinger over hele verden. ChemDry udvikler og bruger branchens bedste og mest effektive midler og maskiner for at sikre den bedste kvalitet til glæde for din virksomhed eller familie. Du kan trygt stole på at Chem-Dry altid leverer kvalitet og værdi for pengene.

Chem-Dry blev stiftet i USA af en Amerikansk jurastuderende ved navn Robert Harris, efter at have udviklet og patenteret en lang række af unikke og enestående midler til rens og behandling af tæpper og møbler. I løbet af det næste årti udviklede virksomheden sig til et franchise system, først igennem venner og familie, senere kommercielt. I 1990 kom Chem-Dry til Danmark og har siden udviklet sig til et franchisenetværk. Vi er i skrivende stund 9 franchisetagere som alle er selvstændigt ejet og drevet under samme brand og filosofi. Franchisenetværket gør os til en landsdækkende virksomhed med en stærk lokal tilstedeværelse.

 –

Vi bestræber os for at være de bedste på markedet hvad angår kvalitet og uddannelse af vores folk. Vi holder flere gange årligt seminar og kurser hvor vores folk bliver oplært og uddannet i de nyeste teknikker inden for deres område. Dette er en af grundene til at vi er i tæt samarbejde med og anbefales af de største tæppeproducenter, når det kommer til rens og vedligeholdelse af deres produkter. 

Vores passion

Vi er dedikerede og passionerede omkring vores arbejde

Du vil altid kunne føle dig tryg når du overlader plejen af dine tæpper og møbler til os. Vores renseteknikkerer gennemgår flere kurser årligt for at sikre en høj og pålidelig kvalitet.

Vi kører i hele Danmark.

Køv vores produkter.